Utrecht Queer Culture Festival

  1. Evenementen
  2. Organisatoren
  3. Utrecht Queer Culture Festival
Evenementen from this organisator
Vandaag

Openingsreceptie UQCF 2024 & Dirkje Kuik lezing

Stadhuis Stadhuisbrug 1, Utrecht, Utrecht, Nederland

Op vrijdagavond 3 oktober 2024 organiseren we de openingsreceptie ter ere van het Utrecht Queer Culture Festival 2024 in de hal van het Utrechtse stadhuis in het centrum van de stad. Tijdens deze besloten receptie voor genodigden staan we stil bij de start van de tweede editie van ons festival. De invulling van het programma maken we later bekend, maar onderdeel van het programma is in ieder geval de Dirkje Kuik lezing.

Uitreiking Annie Brouwer-Korf prijs 2024

Het Huis Utrecht Boorstraat 107, Utrecht, Utrecht, Nederland

Op vrijdagavond 11 oktober a.s. is de uitreiking van de Annie Brouwer-Korf prijs 2024 in Het Huis Utrecht. Tijdens een feestelijke avond in de theaterzaal zal worden toegewerkt naar de bekendmaking van de winnaar. De verdere invulling van de show zal op een later moment worden bekendgemaakt eveneens de mogelijkheid om je aan te melden om bij de uitreiking aanwezig te zijn.

Walk of Love 2024

Op zaterdag 12 oktober a.s. organiseren we de Walk of Love 2024. Deze kleurrijke demonstratie keerde in 2023 terug na enkele jaren afwezigheid en is nu een vast onderdeel van het Utrecht Queer Culture Festival. De demonstratie wordt georganiseerd in samenwerking met COC Midden-Nederland. De route en startlocatie zullen op een later moment bekend worden gemaakt.