Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SKSPRAAT x UQCF : Intiem Queer

7 oktober, 2023 @ 19:00 - 22:00

Wat is Queer Culture zonder liefde, relaties en intimiteit? Queers verdienen alle liefde en geluk! Laten we dit vieren en samen onderzoeken. SKSPRAAT organiseert tijdens Utrecht Queer Culture Festival een avond over seks, intimiteit, lichamen en liefde. In het bijzonder over jullie ervaringen als LHBTIQA+ personen. Wat bekent Queer Intimiteit voor jou? Waar word je blij van? Wat vind je spannend? Voel je vrij in gesprek met anderen. Niets moet, alles mag. Vraag, deel en luister. Zoals altijd zorgt SKSPRAAT voor de locatie en een fijne veilige sfeer. Samen delen we onze ervaringen, leren we van elkaar en maken we nieuwe connecties.

19:00 uur Inloop
19:30 uur Gesprek
22.00 uur Napraten en borrelen

Goed om te weten als je wilt deelnemen
– Graag aanmelden via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-skspraat-x-uqcf-intiem-queer-707350894567?aff=oddtdtcreator
– Tickets zijn gratis maar je hebt de mogelijkheid om aan SKSPRAAT te doneren.

Toegankelijkheid
Bij de locatie is het gratis parkeren en het is te bereiken met fiets en OV. De locatie is rolstoeltoegankelijk (inclusief bar en wc). We vragen deelnemers op hun gezondheid te letten en zo nodig een corona-test te doen van te voren.

Gegevens

Datum:
7 oktober, 2023
Tijd:
19:00 - 22:00
Site:
https://skspraat.nl/

Locatie

Vechtclub XL
Europalaan 2B
Utrecht, Utrecht 3526 KS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie