FAAM

  1. Evenementen
  2. Organisatoren
  3. FAAM
Evenementen from this organisator
Vandaag

Queer Hier

Bibliotheek Neude Neude 11, Utrecht, Utrecht, Nederland

Hoe is het om queer te zijn in de openbare ruimte? FAAM onderzoekt dit maatschappelijk vraagstuk samen met makers en denkers en denken na over oplossingen. Tijdens het Utrecht Queer Culture Festival krijgen drie duo’s de mogelijkheid om hun interventies te testen bij het grote publiek. Op 8 oktober houden twee groepjes een interventie in de Bibliotheek Neude tijdens Culturele Zondagen. Makers Jade Hermans, Sam Thomassen en Boor Draisma creëren met hun de interventie Queer Thuiskomen een woonkamer die dient als metafoor voor de ‘queer safe space’. Deze is van 12:00-14:00 te ervaren. 

Queer Hier

Bibliotheek Neude Neude 11, Utrecht, Utrecht, Nederland

Hoe is het om queer te zijn in de openbare ruimte? FAAM onderzoekt dit maatschappelijk vraagstuk samen met makers en denkers en denken na over oplossingen. Tijdens het Utrecht Queer Culture Festival krijgen drie duo’s de mogelijkheid om hun interventies te testen bij het grote publiek. Op 8 oktober houden twee groepjes een interventie in de Bibliotheek Neude tijdens Culturele Zondagen. Makers Neander Giljam en Kiki Lennaerts zetten voorbijgangers aan het denken over queer identiteiten en seksualiteiten met de interventie Take a spin, die van 15:00-17.00 te beleven is.

Queer Hier

Tivoli Vredenburg Vredenburgkade 11, Utrecht, Utrecht, Nederland

Hoe is het om queer te zijn in de openbare ruimte? FAAM onderzoekt dit maatschappelijk vraagstuk samen met makers en denkers en denken na over oplossingen. Tijdens het Utrecht Queer Culture Festival krijgen drie duo’s de mogelijkheid om hun interventies te testen bij het grote publiek. Op 14 oktober houden maker en denker Yumi Maes en Fleur van Leeuwen een interventie bij PANN, een Utrechtse LHBTQIA+-organisatie die maandelijks feesten organiseert. Met hun interventie, getiteld Fooling Around, introduceren ze De Dwaas of De Nar als queer symbool.