Op dinsdagavond 23 mei jl. organiseerden we een bijeenkomst in Villa Concordia. Hier vertelden we meer over onze plannen met het festival en vroegen we de aanwezigen om mee te denken. Het was een geslaagde avond!

De foyer van Villa Concordia begon zich vanaf 19.30 uur al gelijk goed te vullen. Om 20.00 uur trapten we af in de theaterzaal met zo’n 50 personen. Simon en Petra vertelden, ondersteund met enkele slides, over hoe het festival is ontstaan, wat hun ambities zijn en welke plannen er zijn voor de eerste editie in oktober. Ook was het mogelijk om vragen te stellen.

Vervolgens werden alle aanwezigen in de foyer uitgenodigd om mee te denken over de invulling van het festival. Op diverse flipovers konden concrete programmaonderdelen of programmaonderdelen waar men van droomde delen. Ook werd gevraagd welke thema’s aan bod moeten komen en wat fijne locaties voor programmaonderdelen zijn. De opbrengst is overweldigend.

Alle aanwezigen krijgen medio juni een bericht per mail n.a.v. deze bijeenkomst. Was je er niet bij, maar wil je ook op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar info@uqcf.nl.