Op dinsdagavond 12 maart a.s. organiseren we in Villa Concordia de kick-off bijeenkomst voor het Utrecht Queer Culture Festival 2024. Iedere persoon, organisatie of initiatief die/dat overweegt om een bijdrage te leveren aan ons festival is van harte welkom!

 Van 4 tot en met 13 oktober 2024 organiseren wij de tweede editie van het Utrecht Queer Culture Festival. Deze editie kan enkel een succes worden als vele (Utrechtse) lhbtiqa+ personen, organisaties en initiatieven willen bijdragen aan het programma. Dat is vorig jaar, met ruim 100 activiteiten, ontzettend goed gelukt.

 Tijdens de kick-off bijeenkomst blikken we kort terug op de editie van 2023 en de lessen die we geleerd hebben. Daarnaast vertellen we hoe de route naar de editie van 2024 eruit gaat zien en welke zaken er al op de planning staan. Ook halen we graag zoveel mogelijk ideeen en input op voor een nog mooier, inclusiever en inhoudelijker festival.

 Je bent welkom in Villa Concordia (Concordiastraat 67A, Utrecht) vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via dit online formulier: https://forms.gle/VRnTwfM3LbWc5c4BA Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.