Tivoli Vredenburg

  1. Evenementen
  2. Locaties
  3. Tivoli Vredenburg
Evenementen at this locatie
Vandaag

PANN UTRECHT | OKTOBER

Tivoli Vredenburg Vredenburgkade 11, Utrecht, Utrecht, Nederland

PANN is het leukste LHBTQIA+ event van Nederland! Met de lekkerste pop, dance, urban en house zetten we elke maand TivoliVredenburg op z'n kop tot in de late uurtjes van de nacht. See you there, honeys! Goed om te weten als je wilt deelnemen - Deze editie zaal worden gehouden in zaal Ronda van TivoliVredenburg […]

€9,50

Queer Hier

Tivoli Vredenburg Vredenburgkade 11, Utrecht, Utrecht, Nederland

Hoe is het om queer te zijn in de openbare ruimte? FAAM onderzoekt dit maatschappelijk vraagstuk samen met makers en denkers en denken na over oplossingen. Tijdens het Utrecht Queer Culture Festival krijgen drie duo’s de mogelijkheid om hun interventies te testen bij het grote publiek. Op 14 oktober houden maker en denker Yumi Maes en Fleur van Leeuwen een interventie bij PANN, een Utrechtse LHBTQIA+-organisatie die maandelijks feesten organiseert. Met hun interventie, getiteld Fooling Around, introduceren ze De Dwaas of De Nar als queer symbool.

PANN X Jong&Out <18

Tivoli Vredenburg Vredenburgkade 11, Utrecht, Utrecht, Nederland

PANN is de plek voor iedereen. Daarom organiseren we op 8 oktober een <18 LHBTQIA+ event tijdens Culturele Zondag Queer! Een plek waar je kunt dansen op je favoriete queer hitjes en waar je jezelf op een veilige manier kan ontdekken. Ontmoet andere jongeren of kom gezellig samen: PANN is de plek to be! Tickets zijn gratis maar dienen wel vooraf te worden besteld via www.pann.nl/tickets.

ICONIC

Tivoli Vredenburg Vredenburgkade 11, Utrecht, Utrecht, Nederland

De queer popsterren worden op handen gedragen tijdens ICONIC! Vera Siemons en Liza van den Brink selecteren de meest fijne tracks van queer pop iconen als Troye Sivan, boygenius, Lil Nas X, Years & Years, Sam Smith, Cardi B, Lady Gaga, Kim Petras, Christine and the Queens, girl in red en nog veel meer artiesten die we niet mogen missen.