Teatro

  1. Evenementen
  2. Locaties
  3. Teatro
Evenementen at this locatie
Vandaag

Cherries: Een Extra Editie

Teatro Oudegracht 148, Utrecht, Utrecht, Nederland

Cherries is een maandelijkse drag show in Café Teatro op de Oudegracht voor Utrechtse Drag Queens en Drag Kings. Dit houdt in dat de Queen of King ofwel in Utrecht woont, ofwel in Utrecht werkt ofwel in Utrecht is begonnen met drag. Normaal vindt deze show plaats op elke een-na-laatste zaterdag van de maand, maar […]

€5

Multi mingle night

Teatro Oudegracht 148, Utrecht, Utrecht, Nederland

Wees een sociale vlinder tijdens de Multi Mingle avond met Joost de Host 🦋 Dit evenement is ontstaan zodat je nieuwe mensen kan ontmoeten en de mogelijkheid hebt om jezelf open te stellen 🌈 Verken samen door in gesprek te gaan de definitie van een relatie anno nu en wissel ervaringen uit over sex/relaties, dit allemaal binnen een veilige en ontspannen sfeer.

€6

Op zoek naar een man

Teatro Oudegracht 148, Utrecht, Utrecht, Nederland

Op een persoonlijke en muzikale manier neemt Bert je mee in zijn zoektocht naar intimiteit. Je wordt ondergedompeld in zijn humoristische liedjes en verhalen over dates met oudere mannen, keihard op je bek gaan, gênante situaties, de idealisering van Hollandse mannen en nog veel meer. In zijn solovoorstelling neemt hij zijn eigen verlangens en gevoelens onder de loep en vraagt zichzelf af naar welke soort man hij op zoek is. En zegt dat ook iets over hoe hij in het leven staat? Een muzikale voorstelling over de moeilijke, grappige en gevoelige zoektocht naar intimiteit.

€12