Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Fem(me) Out

Fem(me) Out

5 oktober @ 15:00 - 15:30

€8,50

Fem(me) Out is een interdisciplinaire voorstelling over het eigen maken van vrouwelijkheid als man in de homo gemeenschap. Want zelfs daar wordt masculiniteit meer geprezen, geliefd en gevierd. Deze voorstelling breekt hier doorheen door de schoonheid van femininiteit beweging, woord en geluid te geven.

Wouter Haaksema (19) is in juli 2024 afgestudeerd aan PACT+ Theater in Amsterdam. In zijn laatste jaar heeft hij stage gelopen bij LikeMinds als deelnemer van de Factory. Een ontwikkelingstraject van een jaar voor beginnende theater makers. Begin april begonnen alle deelnemers met het maken van een solovoorstelling. Wouter wist al heel snel dat hij een voorstelling wilde maken over zijn vrouwelijkheid en hoe daar naar gekeken wordt in de homo gemeenschap. Op datingapps en tijdens het uitgaan merkte hij een verschil tussen hoe er naar masculiene mannen en naar feminine mannen gekeken wordt. Dit vond hij erg interessant en is daarom een onderzoek aangegaan. Door gesprekken en observaties kwamen er vragen, maar ook antwoorden. Dit alles heeft hij gebruikt voor de voorstelling Fem(me) Out.

Ook heeft Wouter 4 podcastafleveringen opgenomen rondom dit thema. Deze zijn te beluisteren via Spotify: https://open.spotify.com/show/3wTh9mYiwD1TeWzp7pmVA6

Fotocredits: Isabelle van Putten

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
15:00 - 15:30
Serie:
Kosten:
€8,50
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://wouter-haaksema.tickable.nl/788bc69c-f60f-4738-906b-fbf459116286

Organisator

Wouter Haaksema

Overige informatie

Toegankelijkheid
De zaal en entree van Villa Concordia zijn toegankelijk voor (mobiliteits)beperking. In de theaterzaal zijn er ook meerdere rolstoelplaatsen beschikbaar. Laat het hun weten als je hier gebruik van wilt maken, want alleen dan kunnen ze deze plaats garanderen. Dat kan telefonisch (030 – 272 30 92) of per mail (info@villaconcordia.nl). De toiletten zijn ruim, maar er is geen speciaal toilet voor iemand met een handicap beschikbaar.
Deelnemen
Kaartverkoop

Locatie

Villa Concordia
Concordiastraat 67A
Utrecht, Utrecht 3551 EM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie