Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Nu bezig

Queer Hier

Tivoli Vredenburg Vredenburgkade 11, Utrecht

Hoe is het om queer te zijn in de openbare ruimte? FAAM onderzoekt dit maatschappelijk vraagstuk samen met makers en denkers en denken na over oplossingen. Tijdens het Utrecht Queer Culture Festival krijgen drie duo’s de mogelijkheid om hun interventies te testen bij het grote publiek. Op 14 oktober houden maker en denker Yumi Maes en Fleur van Leeuwen een interventie bij PANN, een Utrechtse LHBTQIA+-organisatie die maandelijks feesten organiseert. Met hun interventie, getiteld Fooling Around, introduceren ze De Dwaas of De Nar als queer symbool.

PANN UTRECHT | OKTOBER

Tivoli Vredenburg Vredenburgkade 11, Utrecht

PANN is het leukste LHBTQIA+ event van Nederland! Met de lekkerste pop, dance, urban en house zetten we elke maand TivoliVredenburg op z'n kop tot in de late uurtjes van […]

€9,50

UQCF x de Bijenkorf – Drag Brunch

de Bijenkorf Utrecht - City cafe St. Jacobsstraat 1A, Utrecht

Tijdens het Utrecht Queer Culture Festival organiseert de Bijenkorf Utrecht een uniek evenement. De drag-artiesten Amy Astoria, Victoria Vyper en La Obelle nemen u mee in een bijzonder sprookje dat wordt afgewisseld met bijpassende optredens. Laat u en uw vrienden of familie verrassen door deze wondere wereld terwijl u geniet van een luxe high tea (inclusief welkomstdrankje). Kom gekleed in jouw meest sprookjesachtige outfit en wellicht win jij de Best Dressed Award.

€40