Vanaf vandaag is het mogelijk om programmaonderdelen aanmelden voor de eerste editie van het Utrecht Queer Culture Festival. Met bijdragen van diverse organisaties en initiatieven verwachten we een prachtig programma te kunnen samenstellen.

Van 6 tot en met 14 oktober a.s. organiseren we het Utrecht Queer Culture Festival. Personen, organisaties en initiatieven kunnen onderdeel worden van het festival o.a. door het organiseren van 1 of meerdere programmaonderdelen. Voor organisatoren is het noodzakelijk dat zij ons mission statement en onze richtlijnen voor een veilig festival naleven en uitdragen. Deze zijn allemaal samengevat in onze algemene voorwaarden.

Rol van koepelorganisatie
Als koepelorganisatie van het Utrecht Queer Culture Festival dragen we de zorg voor het organiseren van de openingsreceptie met de Dirkje Kuik lezing, de conferentie (eerste weekend) en de demonstratie (tweede weekend). Ook zorgen we, met behulp van alle partners, voor de communicatie en promotie van festival in diens geheel. We onderhouden actief contact met zoveel mogelijk organisaties en initiatieven om te kunnen zorgen voor een divers en breed programma. Ook denken we graag mee en adviseren we organisatoren over programmaonderdelen, een passende locatie en planning. Daarnaast stellen we via het UQCF-fonds een beperkt budget beschikbaar voor specifieke programmaonderdelen.

Aanmelden kan vanaf nu via een online formulier, klik HIER. We streven ernaar om een maand voor het festival zoveel mogelijk programmaonderdelen te kunnen aankondigen via onze festival agenda. Heb je vragen over het aanmelden van een programmaonderdeel? Stuur dan een e-mail naar info@uqcf.nl.